ویزای تایلند

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

تایلند کشوری است که به دلیل جاذبه‌های گردشگری فراوان هر ساله متقاضیان زیادی برای سفر به تایلند و اخذ ویزای تایلند به خود جذب می‌نماید. ویزای تایلند به راحتی برای ایرانیان قابل صدور است. افراد متقاضی با تکمیل مدارک و پرداخت هزینه به کارگزار خود می‌توانند اقدام به اخذ ویزای تایلند نموده و با سفر به این کشور از جزایر بسیار زیبای تایلند، جنگل‌های انبوه و پارک‌های آبی بسیار جذاب این کشور دیدن کرده و لحظات بسیار شاد و مفرحی را سپری نمایند. برای سفر به تایلند و اخذ ویزای تایلند لطفاً تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

انواع ویزای تایلند

ویزای تفریحی تایلند

برای گرفتن این نوع ویزای تایلند لزومی ندارد که فرد متقاضی ویزا به سفارت تایلند برود. همین طور سفارت تایلند برای متقاضیان ویزای تایلند بدون نیاز به مصاحبه ویزا صادر می‌نماید. برای اخذ ویزای تایلند شما می‌توانید مدارک خود را به کارگزار داده و حتی با یک تماس با سفارت تایلند ویزای خود را به سرعت و آسانی اخذ نمایید.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تجاری و بلند مدت تایلند

برای اخذ ویزای تجاری و بلند مدت تایلند فرد متقاضی باید شخصاً به سفارت تایلند مراجعه نموده و با گرفتن وقت  مصاحبه و پذیرفته شدن در مصاحبه‌ انجام شده اقدام به اخذ ویزای تایلند از سفارت تایلند نماید.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

مدارک لازم برای اخذ ویزای تایلند

شما برای اخذ ویزای تایلند به مدارک زیر نیاز دارید و در هنگام مراجعه به سفارت این کشور باید مدارکی را که در زیر گفته می‌شود با خود به همراه ببرید:

۱- اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

۲- دو قطعه عکس ۴*۶؛ عکس باید رنگی با زمینه‌ سفید و با عکس پاسپورت متفاوت باشد.

 بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

۴- تأییدیه رزرو هتل در تایلند

۵- کپی کارت ملی

۶- کپی تمام صفحات شناسنامه

۷- تمکن مالی با مبلغ حداقل هشت میلیون تومان

۸- بلیط هواپیمای رفت و برگشت به کشور تایلند

۹- واچر هتل برای کل مدت اقامت در تایلند

 ۱۰- امضا و اثر انگشت متقاضی

۱۱- فرم درخواست ویزا که باید به صورت تکمیل شده و تایپ شده باشد.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

برای اخذ ویزای تجارتی تایلند علاوه بر مدارک بالا به موارد زیر نیز نیاز می‌باشد:

ارائه دعوت‌ نامه‌ معتبر یک شرکت یا مرکز تجاری در تایلند

کد اقتصادی شرکت یا مکان تجاری موجود در تایلند

گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی باشد و بانک صادرکننده آن را مهر کند.

 پاسپورت باید حداقل یک صفحه‌ سفید برای چاپ ویزای تایلند داشته باشد.

کپی شناسنامه، کارت ملی، رزرو هتل و پرواز حتماً باید روی برگه‌های جداگانه و در کاغذ  A4باشد.

قیمت ویزای تایلند

قیمت ویزای تایلند با توجه به این که ویزای دریافتی از نوع تفریحی، تجاری و بلند مدت و … باشد و همین طور با توجه به نرخ روزانه ارز متفاوت می‌باشد. متقاضیان ویزای تایلند می‌توانند برای اطلاع از آخرین قیمت‌های ویزای تایلند با کارگزار خود در سفارت تایلند تماس بگیرند.

ویزای تجاری برای یک بار ورود: ۶۰ یورو (معادل حدوداً ۲۱۴ هزار تومان)

ویزای تجاری برای چند بار ورود در طی یک سال: ۱۴۰ یورو (معادل حدوداً ۵۰۰ هزار تومان)

ویزای گردشگری: ۳۵ یورو (معادل حدوداً ۱۲۵ هزار تومان)

ویزای فقط گذر از تایلند: ۲۵ یورو (معادل حدود ۹۰ هزار تومان)

محل سفارت تایلند برای اخذ ویزای تایلند

هر کشوری در کشور‌های دیگر برای انجام امور اداری و مسافرتی خود دارای کنسول گری‌هایی می‌باشد. آدرس سفارت کشور تایلند در ایران میدان بهارستان، خیابان ابن سینا، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه‌ی استقلال، پلاک ۴ است. می‌توانید با شماره تلفن‌های سفارت تایلند، ۷۷۵۳۱۴۳۳ و ۷۷۵۳۷۷۰۸ تماس بگیرید یا با ایمیل info@thaiembassy-tehran.org مکاتبه کنید. سفارت تایلند در تهران، روزهای جمعه و شنبه تعطیل است. این سفارت در باقی روزهای هفته از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ باز است.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

شماره‌های داخلی بخش ویزا: ۱۰۷ – ۱۰۹ – ۱۲۰

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای تایلند

پس از جمع آوری مدارک لازم برای سفارت تایلند و پرداخت هزینه‌ آن باید مدت زمانی را برای صدور ویزای تایلند صبر کرد. مدت زمان لازم برای صدور ویزای یک ماهه عادی تایلند حدود ۷ تا ۱۰ روز کاری و برای صدور ویزای یک‌ماهه‌ فوری حدود ۳ تا ۴ روز کاری زمان لازم است، در نظر داشته باشیم منظور از زمان کاری، روزهای کاری در سفارت تایلند می‌باشد. روزهای جمعه و شنبه و تعطیلی رسمی جزو روز‌های کاری محسوب نمی‌شوند.

انواع ویزای تایلند

برای رفتن به کشور تایلند چند نمونه‌ ویزا وجود دارند که بسته به نوع هدفی که شما از رفتن به کشور تایلند دارید این ویزا متفاوت است. در ادامه انواع نمونه‌های ویزای تایلند را برایتان تشریح خواهیم داد:

ویزای تایلند به دو صورت از سفارت تایلند گرفته می‌شود:

 ۱) تجاری

 ۲)توریستی

ویزای توریستی تایلند به دو صورت عادی و مالتی پل داده می‌شود:

در نوع عادی مسافر اجازه یک بار ورود به این کشور را دارد. یک بار ورود به این صورت است که ویزای صادر شده  ۳ ماه اعتبار ورود دارد و مسافر از زمان ورود ۵۸ روز می‌تواند در کشور تایلند اقامت داشته باشد. ویزای مولتی تایلند به این صورت است که فرد اجازه چند بار ورود به تایلند را دارد، که این ویزا ۶ ماه اعتبار دارد و مسافر می‌تواند چند بار وارد شود و در هر بار ۵۸ روز در تایلند اقامت داشته باشد.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

انواع ویزای غیر مهاجرتی تایلند

ویزای تجاری NON-B برای کسانی می‌باشد که سفر به تایلند آنها به قصد فعالیت های تجاری است.

ویزای بازنشستگی برای افرادی است که می‌خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند.

ویزای تحصیلی/ دانشجویی NON-ED برای دانشجویان و معلمان

ویزای همراه NON-O

ویزای رسانه‌های جمعی NON-M برای کارهای معتبر یا نمایندگان خبرگزاری‌ها

ویزای حرفه‌ای NON-EX برای مهارت‌های خاص یا کارهای حرفه‌ای تصویر ۷

نکات لازم برای اخذ ویزای تایلند

فردی که اقدام به دریافت ویزای توریستی کرده است با این ویزا اجازه اقامت یا کار ندارد و در صورت انجام این کار با وی برخورد شده و جریمه می‌شود.

بعد از تمام شدن وقت ویزا فرد باید خاک این کشور را ترک کند. در صورتی که فرد حتی یک روز بیشتر از تاریخ ویزا در این کشور بماند به دردسر افتاده و جریمه می‌شود. بنابراین اگر به دلیلی فرد تصمیم داشته باشد بیشتر از زمان مقرر در ویزا در تایلند  بماند  باید به اداره‌ مهاجرت مراجعه نموده و درخواست تمدید کتبی ویزا داشته باشد. برای کودکان زیر ۱۴ سال که همراه پدر و مادر خود سفر کرده اند نیازی به پرداخت جریمه نیست. اما برای افراد بزرگسال روزی ۵۰۰ بت (بت واحد پول تایلند است) باید پرداخت شود.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

شما می‌توانید ویزای خود را در تایلند نیز تمدید نماید برای این کار به دفتر‌های بانکوک و چیانگ می مراجعه نمایید. ویزای معمولی ۱۵ تا ۳۰ روز قابل تمدید می‌باشد. ویزای توریستی ۳۰ روزه نیز تا ۶۰ روز قابلیت تمدید دارد. ویزای تایلند تا سه ماه معتبر است اما به محض این که فرد وارد خاک تایلند شود یک ماه فرصت دارد و پس از گذشت یک ماه باید این مکان را ترک نماید.

پاسپورت باید بدون هر گونه خط خوردگی و پارگی باشد.

متقاضی ویزای تایلند باید هنگام درخواست ویزا در ایران باشد.

پاسپورت  باید دارای دو صفحه سفید برای چسباندن ویزای تایلند داشته باشد.

اگر در پاسپورت تاریخ ۲۹ فوریه درج شده باشد حتماً باید  بررسی شود منظور سال کبیسه است یا نه.

هرگونه مهر، علامت‌های نوشته مشکوک تایلندی در پاسپورت شما درج شده باشد نیاز است تا از سفارت تایلند درخواست راهنمایی کنید.

پاسپورت شما در هنگام درخواست ویزا باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

در صورت انصراف از سفر به تایلند به هیچ عنوان هزینه شما برای ویزای تایلند بازگردانده نمی‌شود.

اتباع افغانی و پاکستانی  فقط در صورتی می‌تواند از سفارت تایلند در ایران درخواست ویزای تایلند داشته باشند که مجوز اقامت در ایران آنها حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

 برای اخذ ویزای تایلند باید حداقل ۵ میلیون و برای اخذ ویزاهای چند بار ورود تایلند باید ۲۰ میلیون تومان در حساب شما باقی مانده باشد. در صورت نبود مبالغ گفته شده برای فرد متقاضی ویزای تایلند ویزا صادر نمی‌شود.

بهتر است بدانید ازدواج با یک فرد تایلندی سبب اقامت در تایلند نمی‌شود.

امکان سفر زمینی به تایلند غیر ممکن می‌باشد زیرا یکی از مهم ترین مدارک لازم برای سفر به تایلند بلیط تایلند رفت و برگشت می‌باشد.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

نتیجه گیری از گرفتن ویزای تایلند

کشور تایلند به دلیل داشتن جاذبه‌های توریستی یکی از کشور‌هایی محسوب می‌شود که در جذب مسافر و توریست رکورد بالایی دارد و معمولاً انواع ویزای تایلند در ایران بیشتر مطالبه می‌شود. شما باید در گرفتن ویزای تایلند مواردی را که در بالا ذکر شد به کار ببندید تا در هنگام گرفتن ویزای این کشور به مشکل بر نخورید. در زمان سفر به این کشور حتماً قوانین این کشور را زیر نظر داشته باشید.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

از این که ما را تا پایان متن همراهی نمودید کمال تشکر را داریم. سایت ما سفر خوبی را به کشور تایلند برای شما آرزومند است.

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کليه حقوق اين وب سايت متعلق به وب سایت مرجع تایلند می باشد.